



Atatürk Parkı´nda gerçekleştirilen bayramlaşmada, Kaymakam Recep Soytürk , kurum müdürleri STK temsilcileri, Siyasi Parti İlçe Başkanları Yönetim Kurulu Üyeler ile vatandaşların bayramını kutladı.
Soytürk, burada yaptığı konuşmada, sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının arttığı bayramların çok özel bir yere sahip olduğunu söyledi.
Ak Parti Hatay Milletvekili Eski Adalet Bakanı Sudallah Ergin´ de Bayram demek şayet varsa dargınlık, barışmak demek. Bu bayramları bayram gibi icra etmek hepimize nasip olsun" diye konuştu.
Bayramlaşmanın ardından Kaymakam Soytürk ve beraberindekiler,Garnizon Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek, görev başında bulunan personelin bayramını kutladı. Törene,Ak Parti Hatay Milletvekili Eski Adelet bakanı Sadullah Ergin Ak Parti Hatay Milletvkilleri Garnizon Komutanı Jandarma Bnb. Tolunay Başer , Belediye Başkanı Yaşar Toksoy , Daire Amirleri ve Siyasi parti temsilcileri katıldı